Dorci hírek

Már sokan hiányoltátok a kis kukában talált Dorciról a híreket. Szerencsére elhagyhatta már a kórházat és itthon lábadozik tovább karantén ketrecében. A vérképe nem igazolta a vesék károsodását szerencsére, némi eltolódás mutatnak az értékek ez valószínűleg a fülei nagyon csúnya gyulladása okozza.
A kis bundácskája is emiatt ilyen szennyezett, a genny folyamatosan tisztul a hallójárataiból. Étvágya hatalmas, bár egyenlőre a száraz tápot nem fogadja el, ez némi aggodalomra ad okot, és egy komolyabb fogászati ellenőrzést tesz szükségessé. Korát egyenlőre 3-4 évre becsülték, de ez még okozhat némi meglepetést ahogyan javul az állapota.
Végtelenül kedves, dorombolós cicuska, egyenlőre a hirtelen zajoktól, mozdulatoktól megriad még. Valószínűleg valaha lakásban élhetett, nem tudni hogyan került utcára. A környéken kolóniákat etetők nem találkoztak eddig vele, rejtély hogyan került a kukába.
Mindenkinek szeretnénk megköszönni a segítséget Dorci számlái kifizetésében! Az eddigi költségei 45.000 Ft tettek ki, de szükség van még kontroll vér laborra és fogászati ellenőrzésre is. Egyenlőre igyekszünk őt felhizlalni kicsit a további kezelések előtt.
Köszönjük a segítségeteket!!
Bárka Cicamentő Alapítvány csapata 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük