ZIMA

Zima cicát a legnagyobb zimankóban, vastag fagyokban tették ki egy gödöllői állatkórház elé a kis hordozójában. Ott, ahol hagyták nem volt szem előtt, a szerencséje az volt, hogy egy futár kiszúrta jövet-menet a hordozót, és bevitte a rendelőbe, így komoly baja nem lett a cicának. A rendelőben csak egy kis ketrecben volt megoldható az elhelyezése, és ott sem maradhatott sokáig, ezért kértek segítséget számára. Nálunk sincs már sehol hely, de egy kedves ideiglenes befogadónk – innen is csókolunk Zsuzsi! – vállalta, hogy pár napig biztosít neki meleg helyet, törődést, egy kis kuckót. Talán átveszi egy másik szervezet, de addig is lehet érte tolongani.
Zimácska nagyjából egy év körüli ivartalanított kandúr cica, hatalmas buckó fejjel, és formás testalkattal. Nagyon kedves, barátságos, együttműködő cica, kicsit még meg van zavarodva, nem érti mi történik vele, hogyan került a fűtött szobából egyszer csak az utcára a fagyban.
De egyet se félj Zima! Aki ilyen szépséges, tömött bársonybundás délceg kandúrka, annak egy-kettőre akad puha tenyerű, szeretgetős gazdija. Túl daliás kandúr vagy Te ahhoz, hogy parlagon heverj!  Ugye így van…?

Szóval ez a kis pepita kandúr gazdit keres. Ha épp egy ilyen gyönyörű és kedves, rózsaszín orrú cica a szíved vágya, akkor gyere el, és ismerd meg Zimát!
Ha pedig Te már nem tudsz (több) cicát befogadni, akkor segíts nekünk és a cicáknak egy megosztással.
Tudod…! Eddig is kellett a gazdi, de most aztán tényleg nagyon kell.

A Bárka cicamentés csapata

FONTOS!
A cica január 13-ig Csepelen található, ott lehet vele megismerkedni. Negatív FeLV/FIV teszttel rendelkezik, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, ivartalanított. Gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet.
Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük