TÜCSI

TÜCSI cicát egy leszakadó eső után találták bőrig ázva. Egy ereszcsatorna körül téblábolt illetve inkább fókázott, mert 2-3 hetesen még elég reszketeg lábakon állt. Megpróbálták biztonságba helyezni hátha a mama cica felbukkan, és elviszi, de nem jött érte, és a hidegben biztosan nem érte volna meg a reggelt. Segítséget kértek neki, és volt egy kedves hölgy, aki a fuvarozásában is segített, így került hozzánk éjjel a kis Tücsi. Nem sokkal volt nagyobb, mint egy megtermett tücsök, és pont úgy ciripelt-recsegett – mert ezt még dorombolásnak nem lehet nevezni. Ki volt hűlve, és rendkívül éhes volt, a szemei teljesen össze voltak ragadva a náthától. Miután nem volt mama cicánk ezért cumisüveggel álltunk neki a nevelgetésének, 2-3 óránként etettük tápszerrel.

Tücsi nagyon élénk, játékos kiscica, aki mellett csupa móka az élet, naphosszat el lehetne nézni a játékát. Kedves, barátságos, és jó érdekérvényesítő képességgel rendelkezik. Nagyon szereti a finom falatokat, de szerencsés alkat, mert ez az alakján nem látszik meg, kecses, nyúlánk a kisasszony. Tücsit nem lehet nem imádni, gyere el, és ismerd meg! Tutira Te is beleszeretsz.

Ha pedig Te már nem tudsz (több) cicát befogadni, akkor segíts nekünk és a cicáknak egy megosztással.
Tudod…! Eddig is kellett a gazdi, de most aztán tényleg nagyon kell.

A Bárka cicamentés csapata

FONTOS!
A cica Gödöllőn található, külső-belső parazitamentesítése megtörtént, ivartalanított, negatív FeLV/FIV tesztekkel rendelkezik, gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet. Gazdinak jelentkezni az oldal “Örökbefogadás menete” menüpontjában lehet, kérünk olvasd át az ott leírtakat, és add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük