ROZIKA

Rozika egy káprázatosan szép, nagyjából 1 éves gyönyörűség, akit egy tesójával együtt egy cicagyűjtögető nénitől mentettünk. Először csak az ivartalanításra fogtuk be, hogy majd lábadozás után visszakerül, de aztán annyira különlegesnek és kedves természetűnek találtuk, hogy úgy döntöttünk megpróbálunk neki gazdit találni.

Rozika rendkívül tartózkodó teremtés, többnyire lopakodó üzemmódban közlekedik, de a néha el lehet csípni itt-ott, akkor hagyja magát szeretgetni és simizni. Vélhetőleg neki nem igazán ideális egy ilyen sok cicás környezet, úgy gondoljuk, hogy egy szerető, türelmes gazdi mellett sokat tudna fejlődni. Most nincs igazán rákényszerítve arra, hogy az emberekkel kommunikáljon, így aztán amikor csak teheti kikerüli az ilyen találkozásokat.

Rozika oltott, ivartalanított, parazitamentesített cicus, aki negatív FeLV/FIV tesztel rendelkezik, és nagyon hiányzik az életéből egy türelmes, szerető gazdi.

Jelentkezz álomgazdinak, gyere el és ismerd meg ezt a különleges szépséget!

A cica Gödöllőn található, gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük