PÖTYI

Pötyi egy elbűvölő kis 5 hónapos kandúrka, egy igazi kis macsó. Még kisegér méretben (3-4 hetesen) mentettük, és azóta sajnos már többször forgott orvosi körökben, mint azt szerettük volna, de mostanra már tökéletesen jól van, és nagyon fess legénykévé cseperedett. Kicsit hosszabb a szőre, és szépséges hófehér a bundája, egy egészen apró halványszürke pöttyel a feje búbján. A fejecskéje pedig hát egy tanulmány, olyan szépséges, markáns vonásai vannak, hogy festeni sem lehetne szebbet, már most látszik milyen csodálatosan szép felnőtt cica lesz majd. Nagyon emberközpontú, dugja, fúrja a fejét, puha manccsal simiz de ugyanakkor egy zsák bolhát könnyebb összeterelni egy csoportképre, mint róla lőni pár képet. Folyton rohan az elintéznivalói után, vagy egy plüss egeret kell megrágnia, vagy egy labdát kell sürgősen felpofoznia, esetleg a golyógurítót kell mozgásba lendítenie – teendői száma temérdek.

Olyan gazdi lenne számára ideális, aki sokat tud vele foglalkozni, le tudja kötni az energiáit, mert abból Pötyinek aztán van bőven. (Szemüvegesek ajánlott az éberség mellette, mert fixa ideája, hogy a szemüveg nem előnyös, ezért igyekszik levenni azt.) Igényli a figyelmet, ha épp nem ő van a középpontban akkor a nadrágon való felmászással helyezi magát középpontba, nem lehet rá nem figyelni. Úgy tud bújni, hogy elolvad az ember, befekszik a nyakába, mint egy sál, dugja a kis fejét, puszikat oszt, egy igazi kis jóképű sármőr. Aztán egy perc múlva már tovább száguld a “Pötyi-vonat”, és már a labdát üldözi. 🙂

Pötyi egy habos-babos, babaillatú főnyeremény, úgyhogy ha belopta magát a szívedbe, akkor ne sokat teketóriázz, jelentkezz álomgazdinak!

A cica Gödöllőn található, FeLV/FIV negatív teszttel rendelkezik, oltott, parazitamentesített, gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási-, és ivartalanítási kötelezettséggel költözhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük