KOPPÁNY (Kopi)

A Szent István Egyetem mellől mentett kolónia egyik utolsó tagja a gyönyörűséges Koppány (Kopi).Ősszel a hirtelen bejött hidegben, és esőben áztak-fáztak ezek az apró, csontsovány cicák a bokrok alatt, és bár folyamatos volt a teltház nem tudtuk a sorsukra hagyni őket egy forgalmas út mellett.

Kopi egy éjfekete herceg, a nagy ellenálló, őt sokáig tartott mire megnyertük, de mostanra már egy csillogó szemű cukiság, egy bújós szívtipró, aki mindig kapható egy kis játékra. Leginkább a zsinóros játékkal lehet a kedvére tenni, kifulladásig tudja üldözni. Jó étvágyú kis kandúr, nem válogatós, minden falatért rendkívül hálás. Nagyon kíváncsi, szeret felfedezni új dolgokat, minden érdekli, igazi kamasz cica. Nagy szenvedélye a lábakon henyélés, lábak melengetése, szaglászása. Több fekete cica közül úgy lehet első ránézésre megmondani, hogy melyik Kopi, hogy ő biztosan egy lábon fekszik éppen. Még egy különlegessége, hogy elképesztően fényes szőre van, de tényleg! Kivilágít a többi fekete cica közül, és ez valószínűleg genetika, mert enni pont ugyan azt eszik, mint a többiek.

Kopinak és testvéreinek nem indult túl jól az életük, a sok-sok nélkülözés után álomgazdit érdemelnek. Ha ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy ez nagyon kedves, bújós fekete gyémánt vegye át az irányítást az életed felett, akkor ne tétovázz, jelentkezz álomgazdinak!

A cica Gödöllőn található, FIV/Felv negatív teszttel rendelkezik, oltott, mentes a külső-belső élősködőktől, és ivartalanított. Gazdihoz kizárólag csak benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel, oltási kötelezettséggel költözhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük